Új szabadidőfelsők kollekciója!

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Szállítási költség és kifizetések az aktuális ajánlat alapján. 

 

Milyen fizetésre van lehetőség?
Webshopunkban utánvétes fizetésre vagy online bankártya fizetésre van lehetőség.

 

Magyarországon kívül is vállalnak kiszállítást?
Igen! Csehországba, Ausztriába, Németországba és Romániába is szállítunk. A lenti jobb alsó sarokban tudja kiválasztani azt az országot, ahova szeretné a kiszállítást.

 

Mennyi a szállítási idő?
A kézbesítési idő 1 - 4 nap. Amint átadjuk a csomagot a GLS futárszolgálatnak, e-mailben értesítik Önt.

 

A termékkel nem vagyok megelégedve. Visszaküldhetem?
Természetesen, elég kitölteni a visszaküldési nyomtatványt. Kitöltve a termékkel együtt (eredeti belső csomagolásban/állapotban, papírcímkékkel) visszaküldi a Butikmoda - GLS Depo, 3553 Kistokaj, Pesti út 1 -es címre (utánvét nélkül). A nyomtatványba kérjük feltünteni a visszaküldés okát. Amint a terméket átveszi a reklamációs osztály, e-mailben értesítik Önt.

 

Szeretném a terméket kicserélni/visszaküldeni, hogyan tehetem meg?
A csere csak akkor lehetséges, ha a kért termék raktáron van (a kért színben és méretben). A kiválasztott terméket elküldjük Önnek. Ha a pénzvisszatérítést válassza, akkor a megadott számlára utaljuk a visszáru értékét. A csere és a pénzvisszatérítési folyamat 14 napot vesz igénybe.

 

A terméket reklamálni szeretném, ilyenkor mi a teendő?
A vásárló köteles a reklamációt haladéktalanul közölni e-mailben. Még több információt megtalál itt https://butikmoda.hu/uezleti-feltetelekHogyan választom ki a megfelelő méretet?
Minden termékünknél megtalálható egy mérettáblázat, ami szerint könnyen és egyszerűen kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet. Ajánljuk, hogy saját magát mérje le egy mérőszalaggal (körbe) és hasonlítsa össze a mérettáblázatban megtalálható centiméterekkel, így megkapja a pontos méretet.

 

Milyen az univerzális (UNI) méret?
Az univerzális (UNI) mérettel jelölt termékek rugalmas és elasztikus anyagból készültek, ami azt jelenti, hogy több konfekciós méretnek felel meg. A pontos méreteket megtalálja a mérettáblázatban.

 

Még több kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@butikmoda.hu e-mailen keresztül.