Új szabadidőfelsők kollekciója!

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a kiszállítás?

GLS szállításnál a szállítási költség online bankkártya fizetésnél 1100 Ft, az utánvétes fizetésnél 1400 Ft. 
Packeta szolgáltatásnál a szállítási költség online bankkártya fizetésnél 1000 Ft, az utánvétes fizetésnél 1300 Ft. 
24500 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

 

Milyen fizetésre van lehetőség?
Webshopunkban utánvétes fizetésre vagy online bankártya fizetésre van lehetőség.

 

Magyarországon kívül is vállalnak kiszállítást?
Igen! Szlovákiába, Csehországba, Ausztriába, Németországba és Romániába is szállítunk. A lenti jobb alsó sarokban tudja kiválasztani azt az országot, ahova szeretné a kiszállítást.

 

Mennyi a szállítási idő?
A csomagja legkésőbb 48 órán belül feldolgozásra kerül, így a kézbesítési idő 1 - 2 munkanap. Amint átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak, e-mailben értesítik Önt.

 

A termékkel nem vagyok megelégedve. Visszaküldhetem?
Természetesen, elég kitölteni a visszaküldési nyomtatványt. Kitöltve a termékkel együtt (eredeti belső csomagolásban/állapotban, papírcímkékkel) visszaküldi a Butikmoda - GLS Depo, 3553 Kistokaj, Pesti út 1 -es címre (utánvét nélkül). A nyomtatványba kérjük feltünteni a visszaküldés okát. Amint a terméket átveszi a reklamációs osztály, e-mailben értesítik Önt.

 

Szeretném a terméket kicserélni/visszaküldeni, hogyan tehetem meg?
A csere csak akkor lehetséges, ha a kért termék raktáron van (a kért színben és méretben). A kiválasztott terméket elküldjük Önnek. Ha a pénzvisszatérítést válassza, akkor a megadott számlára utaljuk a visszáru értékét. A csere és a pénzvisszatérítési folyamat 14 napot vesz igénybe.

 

A terméket reklamálni szeretném, ilyenkor mi a teendő?
A vásárló köteles a reklamációt haladéktalanul közölni e-mailben. Még több információt megtalál itt https://butikmoda.hu/uezleti-feltetelekHogyan választom ki a megfelelő méretet?
Minden termékünknél megtalálható egy mérettáblázat, ami szerint könnyen és egyszerűen kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet. Javasoljuk, hogy mérje le hasonló terméket, és hasonlítja össze a mérettáblázatban megtalálható centiméterekkel, így megkapja a szükséges méretet. 

 

Milyen az univerzális (UNI) méret?
Az univerzális (UNI) mérettel jelölt termékek rugalmas és elasztikus anyagból készültek, ami azt jelenti, hogy több konfekciós méretnek felel meg. A pontos méreteket megtalálja a mérettáblázatban.

 

Még több kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@butikmoda.hu e-mailen keresztül.